Go to top
Solskydd
Hem / Våra Tjänster / Solskydd

Solskyddsfilm

Solskyddsfilm även kallad fastighetsfilm är idealiskt att montera på alla typer av balkonginglasningar och solutsatta fönster där du vill bevara det naturliga solljuset men samtidigt sänka värmeinstrålning och blekning av inredning som beror på UV-strålar.

Svalt på sommaren/varmt på vintern

Solskyddsfilmen reducerar värmeinstrålningen upp till 86% vilket resulterar i att temperaturen sänks och du får ett behagligt inomhusklimat under de varma sommarmånaderna. Solskyddsfilmen reducerar även UV-instrålningen upp till 99,5% som är en av de största orsakerna till blekning av bland annat möbler, mattor och konst.

Under de kalla månaderna har också filmen en värmeisolerande effekt vilket gör den idealisk för balkonginglasning som nu kan användas längre tid på året.

Insynsskydd

Solskyddsfilmen ger ett utmärkt insynsskydd men har ändå ett stort ljusinsläpp. Du får en mer avskild miljö samtidigt där du skyddar dig mot att obehöriga kan se in. Solskyddsfilm är ett fast skydd som är optiskt klar och monteras på glas och finns i många olika färger och nyanser. Fördelen med solskyddsfilm är att du inte behöver skymma sikten med persienn eller hissa upp och ner markiser.

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra solskyddsfilmer och montage.

Skötselråd

Håll glasen rena med diskmedel tex Yes, informera fönstertvättaren om att solfilm är monterad, använd inte starka medel som ammoniak eller t-röd.

Kundomdömen

Siw Strömberg boende i Brf Ling hade så varmt på sin inglasade balkong så att hon inte kunde vistas där under stora delar av dagen, läs om Siws upplevelse av solskyddsfilm:

"Det är betydligt svalare på balkongen nu och till och med katten är jämt där nu. Jag valde en toning i glasen på 25 % vilket ger ett behagligt ljus som inte bländar längre när jag vill sitta och läsa eller sticka. Härligt att kunna äta frukost på balkongen, detta var tidigare ej möjligt p.ga att det var för varmt. Också skönt att slippa insyn på balkongen. Solskyddet har gjort att balkongen blivit ett paradis för mig och katten Charlie och har definitivt ökat livskvaliteten för oss."
Siw Strömberg

Vilka vi är

Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet
och väl utbildad personal.

Kvalitet till bra pris

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kundgarant

RUT - avdrag

Utnyttja RUT/ROT-avdraget. Många av våra tjänster är godkända för skattereduktion, vi hjälper dig med detta.